Kuten jo aiemmin olen tuonut esille, on blogini tehty opintojeni suorittamista varten. Nyt vuorossa on kurssin viimeisen tehtävän suorittaminen, jatkuukohan blogin pitäminen tämän jälkeen? Se jää nähtäväksi. Blogin kirjoittaminen on ollut mielenkiintoista ja nostanut arvostusta niitä kohtaan, jotka pitävät säännöllisesti blogia ja varsinkin, jos se on toimeentulon lähde. Ei ole helppoa erottautua toisista eli olla riittävän omaperäinen, kuitenkin luontevalla tavalla. Kilpailu on kovaa!

Miten voisin jatkossa hyödyntää sosiaalista mediaa?

Omaa alaani voisi tehdä entistäkin näkyvämmäksi somen kautta. Ala on tuttu, mutta tekemäni työn sisältö on monelle vierasta. Toki näin on monella muullakin alalla, mutta tuomalla aihetta tutummaksi, voimme turvata tulevaisuutemme ja olemassaolomme. Henkilökohtaisesti blogin pitäminen on jossain määrin kiinnostava ajatus. 

Kurssiin liittyen teimme ryhmänä sosiaalisen median kokonaisuuden liittyen Savusauna-yhteisöön. Emme ryhtyneet keksimään polkupyörää uudestaan, vaan tavoitteena oli tehdä jo valmista yhteisöä ja aihetta tutummaksi. Saada yhteisöön lisää jäseniä ja saavuttaa uusia kohderyhmiä. Kokosimme huomioonotettavia seikkoja ja tavoitteemme toteutussuunnitelmaan. Mietimme mitä sisältöä tulisi tarjota ja mitä ottaa siinä huomioon. Onnistuimme tehtävässä melko hyvin. Ideoita jäi vielä tulevaisuudessa toteutettavaksi.